Uphill Racers

Go Back   Uphill Racers > Technical > Engine & Chassis
Register FAQ Members List Calendar Downloads Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 19-02-18, 07:58
ChargedBusa ChargedBusa is offline
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
ChargedBusa is on a distinguished road
Busa wiring

Anyone able to help with some gene hayabusa wiring.

Car was working fine before i stripped it down and now i have lost track a bit.
loom has been previously stripped back so i only have 7 wires that need connecting to make it run, starter is completely independent so have that working fine.

Orange/Yellow (have 100k resistor to earth)
Yellow/blue (tacho)
Blue (neutral light)
Orange/white (ignition power to edu i believe)

Tip over switch is in place still.

Hopefully someone can help
Cheers in advance
Reply With Quote
Old 19-02-18, 08:24
nick98's Avatar
nick98 nick98 is offline
Senior Member
Join Date: Sep 2009
Location: Glos/Worcs I'm borderline!?!?
Posts: 295
nick98 will become famous soon enough nick98 will become famous soon enough
Try this,
it might help.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 16:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright© 2007-2018 Uphill Racers www.uphillracers.com